Redőnyök

Műanyag és Alumínium

A redőnyök fontos részét képezik a PVC és az Alumínium nyílászáróknak. Kiváló hő- és hangszigeteléssel rendelkeznek.

A redőnyöknek két változata van: külső dobozos és belső dobozos.

Külső dobozos redőny típus egy olyan rendszer, ahol a dobozt kívülről az ablak elé szerelik. Előnye, hogy bármilyen nyílászáró elé felszerelhető. A külső redőny doboza lemezből készül. Az ilyen típusú redőnyök elsősorban a meglévő ablakokra és balkon ajtókra történő felszerelésére szolgálnak, viszont az új ablakokkal együtt is beépithetők.Speciális fajtája a redőnytokba beépített, szúnyoghálós változat, amely során a redőny és a szúnyogháló külön-külön is mozgatható.

Belső dobozos redőny típus az amelyet az ablakra szerelnek fel. A redőnycsere ebben az esetben csak ablakcserével együtt valósítható meg, hiszen az új redőny dobozát a műanyag ablak tetejére szerelik. A belsőtokos redőny kifejezetten ajánlott régi geréb tokos ablakok cseréje esetén. Ez a redőnyrendszer csak a nyílászárókkal együtt szerelhető be. Utólagos beépítésre nincs mód. Igény szerint beépített szúnyoghálókkal is elkészíthetők.

A redőny vezérlésére két alternatíva lehetséges: za spuštanje i podizanje roletna može se izvesti u dve varijante:
- kézi vezérlés gurtnis.
- kapcsolóval vagy távirányítóval vezérelt motoros,
Podizanje i spuštanje roletna moguće je izvesti preko prekidača na zidu ili daljinskim upravljanjem.

Műanyag redőnyök

A külső tokos műanyag redőny a legkeresettebb redőnytípus, mivel jó hőszigetelő, jól sötétít és végül, de nem utolsósorban a legolcsóbb redőnyfajta. Legtöbb alkatrésze műanyagból van, kivétel a redőnytok (alumínium) és a tengely (acél). A műanyag lefutók zajcsillapító gumikkal vannak ellátva. A szintén műanyag lamellák (redőnylécek) csoki barna illetve fehér színben választhatók.

Boja lamele može biti: bela , boja drveta ,čoko braon.

Boja kutije može biti: bela , čoko braon.

Alumínium redőnyök

Az alumínium redőny egy kimagaslóan jó minőségű és tulajdonságú termék aminek az összes lényeges alkatrésze alumíniumból készül, ennek eredményeként egy rendkívül tartós, jó időjárásálló tulajdonságokkal rendelkező megbízható minőségi redőny. A kiváló hőszigetelő hatása a duplafalú redőnyléceknek köszönhető amelyek poliuretán (PUR) habbal vannak kitöltve ami kiváló hőszigetelő. 

Boja lamele može biti: bela , siva , zlatni hrast , orah , mahagony  , čoko braon.

Boja kutije može biti: bela , čoko braon.

Ingyenes méretfelvétel és felszerelés, megfizethető ár, kiváló minőség.

Scroll to top